Velkommen til Rænkespil - Hvad Mørket Bragte
Så er det et nyt år og i skal da ikke få lov til at slippe helt for Rænkespil.
Den sidste halvdel af 2013 blev brugt på at få orden på alle de erfaringer vi havde gjort os. Samtidigt nåede vi frem til enighed om hvad vi ville fremover.
Vi har haft et fantastisk scenarie. Vi har knoklet. Vi har svedt. Og vi har været i desperat søvnunderskud.
Det var det hele værd. Vi er utroligt taknemmelige for at i ville komme og lege med os i en uge. At i ville være med til at skabe en historie i vores univers. Et univers vi har arbejdet hårdt på at stable på benene.
Tak kan er et fattigt ord. Derfor byder op til endnu en aften sammen. Lørdag Den 5 April åbner vi dørene for et brag af en pre-release fest. Den er god nok - der kommer endnu et Rænkespil. Det kommer til at ske i sommeren 2015. Detaljerne er stadig under udvikling. Så kom, hør hvad vi har i sinde. Del ud af jeres gode minder. Jeres skrækhistorier. Og meget gerne jeres forhåbninger til det næste Rænkespil.

Der vil være billeder fra scenariet. Der vil være kolde drikke til en billig mønt. Og ikke mindst et par overraskelser fra os til jer.

Det kommer til at foregå den 5. april 2014 fra klokken 20 i Islev Skoles festsal
Adressen er : Islevbrovej 44, 2610 Rødovre

Vi håber at se jer alle, både gamle deltagere som nye.


Hvis i har noget på hjertet er i stadig velkomne til at sende os ris og ros via arrangørkontakt, da man aldrig bliver helt færdig med at evaluere på events af denne størrelse.

Gallerier fra scenariet
Epilog for scenariet

Med venlig hilsen
Rænkespils arrangør hold